Regeneračné cetrum ezofit

Zázrakom prírody je ľudské telo, ktoré sa dokáže samo regenerovať. Nebráňme mu v tom.

Zem

Zem

Disharmónia predovšetkým v energetickej dráhe počatia a v jej spojnici, dráhe troch žiaričov, bočnej vetve pľúc, spojnice žalúdkahrubého čreva vrátane jej šľachosvalovej ovplyvňuje aj problémy, ktoré sa vzťahujú na nedostatočnú funkciu orgánov na týchto meridiánoch. Napríklad so zlou činnosťou dráhy počatia sú spojené ťažkosti v oblasti podbruška. Hlavná sila celého komplexu rastlín, energií kryštálov a bioinformačných zložiek je sústredená na regeneráciu hormonálneho systému, ktorý má hlavný podiel na riadení životných funkcií človeka.

 

 Podžalúdková žľaza (pankreas) je najaktívnejšia žľaza nášho zažívacieho systému. Produkuje súčasne rozličné druhy zažívacích štiav, ktoré štiepia rôzne zložky našej potravy. Pankreas každého zdravého človeka produkuje aj hormón inzulín. Grécke slovo “horman” znamená poháňať, ale aj povzbudzovať. Vo všeobecnosti pôsobia hormóny v tele už vo veľmi nízkych koncentráciách ako chemické regulátory, biokatalyzátory a nositelia informácií pre rôzne orgány a tkanivá. Riadia vývoj, rast a duševný aj telesný život. Krv ich v tele roznáša na určené miesto. Vyrovnaná hladina týchto vysoko aktívnych látok v krvi je základnou podmienkou správnej funkcie organizmu. Celý hormonálny systém pracuje synchrónne. Telo si dokáže samo vyrobiť potrebné hormóny, avšak rôzne druhy žiarenia, stres, elektromagnetický smog, chemické látky a niektoré lieky (napríklad sedatíva, hoci len v malých koncentráciách, zato so stabilným pôsobením) majú negatívny dosah nielen na bunky samotné, ale na celý hormonálny systém. To môže mať v konečnej fáze za následok celý rad orgánových porúch a zníženie imunity. Konzumáciou malého množstva sladkých potravín stimulujeme činnosť pankreasu a sleziny. Naopak, veľké dávky sladkých potravín pôsobia negatívne. Párovým orgánom sleziny a pankreasu je žalúdok.

Problémy so slezinou a pankreasom sa v oblasti psychiky prejavujú plačlivosťou, emocionálnou labilitou, trémou, nervozitou, slabou vôľou, sebaľútosťou, nesústredenosťou, obtiažnou adaptáciou na prostredie, prílišnou starostlivosťou, ohováraním, pomalým myslením, poruchami pamäti a smútkom.

Ak ste často pod vplyvom vyššie uvedených nálad, má to negatívny dosah na vašu slezinu a pankreas.

Pri uvedených náladách a stavoch je možné využiť ako harmonizačný prípravok Gynex.

Štítna žľaza je dôležitým článkom hormonálneho systému. V Gynexe sú zastúpené aktívne látky z rastlín v stopových množstvách (napríklad jód z chaluhy bublinatej, ktoré harmonizujú jej činnosť.

Pri chorobách štítnej žľazy spotrebuje telo veľa vápnika v dôsledku nedostatku jódu, ktorý jeho rovnováhu v tele kontroluje. Už nepatrné množstvo jódu znamená pre náš organizmus mnoho: zrýchľuje metabolizmus, čím pomáha spaľovať prebytočný tuk. Zlepšuje kvalitu vlasov, nechtov, pokožky a zubov. Jód reguluje rýchlosť, ktorou bunky nášho tela využívajú kyslík. Ak máte ráno hneď po prebudení teplotu nižšiu než 36,5°C, svedčí to o možnosti zníženej funkcie štítnej žľazy.

Gynex obsahuje fytohormóny, látky podobné ľudským hormónom. Sú to predovšetkým substancie z rastlín, ktoré majú napr. estrogénnu aktivitu. Dokážu telo detoxikovať od rôznych chemikálií ako je napríklad DDT. Majú veľmi silný protizápalový účinok a výrazný vplyv na činnosť ženských orgánov. Slúžia ako prevencia onkologických ochorení pŕs, zmierňujú problémy v menopauze, chránia pred srdcovými chorobami, mŕtvicou a osteoporózou. Ochraňujú a zlepšujú činnosť slizníc, najmä materniceNezaťažujú telo, ktoré si samo rozhodne, kedy využije rastlinný hormón ako náhradu chýbajúceho hormónu, alebo či využije rastlinný hormón na elimináciu prebytku niektorého z vlastných hormónov. Všetko sa deje nenásilne, bez rizika vzniku ťažkých chorôb. Na základe vedeckej štúdie, ktorá sa uskutočnila v USA v roku 2002 na 16 000 dobrovoľníkoch (ženách) sa zistilo, že dlhodobé užívanie syntetických hormonálnych prípravkov v období menopauzy má negatívny dosah na zdravie žien. Približne v polovici výskumu sa štúdia prerušila a vydalo sa dôrazné varovanie: Dlhodobé užívanie hormonálnych preparátov zvyšuje riziko srdcového infarktu, vzniku rakoviny až o 26 % a mŕtvice až o 41 %.

V Gynexe je obsiahnutý špeciálny komplex éterických olejov, ktorý pôsobí priaznivo na hormonálny systém a zároveň brzdí rozkladné procesy. Éterické oleje majú protizápalové, antibakteriálne, antimikrobiálne, antivírusové a protiplesňové účinky. Harmonizujú a ochraňujú organizmus.

Pre veľký obsah fytoestrogénov je Gynex skutočným “omladzovačom” mužov aj žien. U mužov fytoestrogény zvyšujú počet testosterónových receptorov, ktoré sú potrebné pre lepšie využitie mužského hormónu testosterónu, ktorý má vplyv na zvýšenie svalovej hmoty, ale aj mužskej sexuálnej aktivity.

Použitie:

Silné detoxikačnéantioxidačné a regeneračné účinky komplexu rastlín a informácií možno využiť nielen preventívne ale aj pri gynekologických ťažkostiach zápalového a hormonálneho charakteru, pri premenštruačných tenziách, poruchách cyklu, hormonálnych poruchách, výtokoch, zápaloch vaječníkov, v období prechodu pri osteoporóze, návaloch, uzlinách v prsiach súvisiacich s poruchami menštruačného cyklu alebo pri iných klimakterických ťažkostiach. Je výbornou prevenciou vzniku rakoviny prsníka a materniceJe vhodný na harmonizáciu činnosti hypofýzyepifýzytýmusuštítnej žľazypankreasuslezinynadobličiekvaječníkovhrubého črevabielych krviniek, na detoxikáciu, zlepšenie stavu kože pľúc. V čase menopauzy sa fytolátky dajú využiť u žien na zlepšenie funkcie a ochranu slizníc, najmä maternice, pri zníženej imunite, pri niektorých virózach, pri kazivosti zubov a zápaloch kĺbov. Ďalej je vhodný pri zápalových stavoch žalúdkaprostaty, na zvýšenie počtu testosterónových receptorov u mužov, ako ochrana ciev a pri mužskej a ženskej neplodnostiU žien sa osvedčil okrem iného proti vypadávaniu vlasov s príčinou v štítnej žľaze.

Prípravok sa dá využiť ako doplnok pri liečbe roztrúsenej sklerózy a pri zníženej imunite.

Pri redukčnej diéte napomáha telu prostredníctvom centrálneho nervového systému znižovať chuť do jedla a stabilizovať psychiku. Spomaľuje starnutie a zlepšuje energetický stav organizmu.

Je vhodný pri všetkých problémoch, ktoré vznikajú pri disharmónii v príslušných energetických dráhach.

Gynex je možné užívať súčasne s hormonálnou liečbou.

Odporúčame kombináciu s krémom Cytovital

 

Viac info o ostatných elementoch podľa čínskej medicíny ako aj stravovania podľa 5 elementov

Test vášho momentálneho zdravotného stavu pomocou automatickej kresby - môžete zistiť a získať riešenie, ktorý z energetických okruhov máte oslabený