Regeneračné cetrum ezofit

Zázrakom prírody je ľudské telo, ktoré sa dokáže samo regenerovať. Nebráňme mu v tom.

Rakovina z iného pohľadu, úvod do novej medicíny, Nádory, nekrózy, psychické poruchy a ich riešenie

Cieľom základného kurzu je oboznámiť záujemcu s celou šírkou tematiky GNM s dôrazom na odkaz 5 prírodných zákonov, ozrejmiť presné psychosomatické príčiny ochorení v tele, vysvetliť priebeh a symptómy biologických zmien u človeka. GNM nie je terapeutická technika alebo pomôcka, ale biologický systém opisu vzniku a priebehu ochorení. Jej poznaním je možné ľubovoľnú terapiu u pacienta lepšie adresovať a tým aj ochorenie definitívne vyriešiť!!! Tematika je určená tak pre úplných laikov ako aj pre odborníkov, ktorí by radi integrovali GNM do svojej praxe!

Termín kurzu: neupresnený
Cena na osobu za 4 dni: 110,- €
Pri manželskom páre má druhá osoba 50% zľavu
Osoby do 18 rokov zdarma (v sprievode rodiča / iného dospelého)
Učebné texty v cene
V prípade záujmu si rezervujte miesto zaplatením zálohy čo najskôr

Ak máte záujem o účasť na tomto kurze, prihláste sa, pretože dátum bude vypísaný iba v prípade dostatočného záujmu. Presný dátum dodatočne oznámime.

Odporúčame knihu: Seznámení s novou medicínou - Rakovina a jiné onemocnění ve světle objevů Dr. Ryke Hamera - Mgr. František Nagy, MBA

Prednáška na CD s touto tematikou

Nádory a nekrózy – základný seminár (ENTODERM) (1. deň):

„Najčastejšie chorobou postihnuté orgány a tkanivá, ktoré v adaptačnej fáze tvoria nádor a vo fáze riešenia nádor za pomoci mikróbov odbúravajú…”
8:30 registrácia účastníkov
9:00-11:00 „Schéma” – Prehľad piatich prírodných biologických zákonov a ich dopad na prevenciu a nápravu zdravia. Podobnosť orgánov pochádzajúcich evolučne z totožného zárodočného listu, všeobecné otázky, vyjasnenie si mýtov.
11:00-16:00 Orgány ENTODERMU riadené mozgovým kmeňom a ich ochorenia. Spoznanie ich uloženia, tkanivového typu a biologickej funkcie. Možné chorobné zmeny orgánu, časti orgánu a ich priebeh. Emocionálna náplň spúštacieho konfliktu aj s možnou prípadovou štúdiou. Zaoberáme sa o.i. aj nasledovnýmni ochoreniami: zápal ušnej slinnej žľazy, zápal pľúc, hyperfunkcia a hypofunkcia štítnej žľazy, rakovina pankreasu, žalúdka, celiakia, zápal slepého čreva, rakovina hrubého čreva, hnačka, mykóza pošvy, hypeplasia prostaty, dysfunkcia obličiek, tvorba miómov, paralýza čriev, zápcha atď.
16:00-17:00 Zodpovedanie otázok

Nádory a nekrózy – základný seminár (MEZODERM) (2. deň):

„Najčastejšie chorobou postihnuté orgány a tkanivá, ktoré v adaptačnej faze tvoria nekrózy a úbytok buniek a vo fáze riešenia množením buniek tkanivo obnovujú…”
9:00-13:00 Orgány MEZODERMU riadené mozočkom a ich ochorenia Spoznanie ich uloženia, tkanivového typu a biologickej funkcie. Možné chorobné zmeny orgánu, časti orgánu a ich priebeh. Emocionálna náplň spúštacieho konfliktu aj s možnou prípadovou štúdiou. Zaoberáme sa o.i.aj s ochoreniami: rakovina prsnej žľazy, rakovina pohrudnice, pobrušnice, osrdcovníka, zápal pohrudnice, tvorba melanómov, pásový opar atď.
13:00-16:00 Orgány MEZODERMU riadené bielou hmotou veľkého mozgu a ich ochorenia.
Spoznanie ich uloženia, tkanivového typu a biologickej funkcie. Možné chorobné zmeny orgánu, časti orgánu a ich priebeh. Emocionálna náplň spúštacieho konfliktu aj s možnou prípadovou štúdiou. Zaoberáme sa o.i. ochoreniami: nekróza a zápal chrupavky, rakovina kosti, dystrofia svalstva, praskanie ciev, leukémia, trombocitopénia, stroke, tvoba cysty, kŕčové žily, policystická oblička, vaječník, rakovina semenníkov, tvorba lipómov, celulitída, artróza atď.
16:00-17:00 Zodpovedanie otázok

Nádory a nekrózy – základný seminár (EKTODERM) (3. deň):

9:00-16:00 Orgány EKTODERMU riadené kortexom a ich ochoreni
Spoznanie ich uloženia, tkanivového typu a biologickej funkcie. Možné chorobné zmeny orgánu, časti orgánu a ich priebeh. Emocionálna náplň spúštacieho konfliktu aj s možnou prípadovou štúdiou. Zaoberáme sa o.i. ochoreniami: rôzne ochorenia oka, pálenie záhy, žlčníkové kamene, rakovina mliekovodov, kazivosť a citlivosť zubov, infarkt a zástava srdca, rakovina krčku maternice, tvorba hemeroidov, ekzémy, zápal močových ciest atď.
16.00-17.00 Zodpovedanie otázok

Psychické a afektívne poruchy – základný seminár (4. deň):

9:00-13:00 Konštelácie mozgového kmeňa, mozočka a bielej hmoty veľkého mozgu
konštelácie mozgu, demencia, allzheimerova choroba, agresívne konštelácie, mytho konštelácie, anorexia nervosa, bulímia nervosa, homosexualita a jej príčiny, letargia, zástava v citovom vývoji, retardácia, megalománia atď.
13:00-16:00 Konštelácie mozgovej kôry
neplodnosť, inkontinencia, paranoidná schizofrénia, paranoja, panický strach, kleptománia, maniodepresívne stavy, nutkavé správanie, hystéria, amok, autizmus, suicidné sklony atď...
16:00 - 17:00 Zodpovedanie otázok

Kurz vedie Mgr. František Nagy

S Františkom Nagyom sa budete môcť stretnúť na EZOfeste – Dni zdravia

V cene nie je zahrnuté ubytovanie a strava!

Ubytovanie v Košiciach si môžete zabezpečiť podľa vašich požiadaviek - zoznam hotelov a ubytovní, alebo aj s fotkami TU

Ak máte záujem o lacné ubytovanie v zrekonštruovaných izbách internátov:
ŠD Ferka Urbánka 2: 055/633 30 79
ŠD B. Němcovej 1: 055/796 11 33
- dá sa dôjsť pešo
ŠD Jedlíkova 5: 055/7883712
ŠD Jedlíkova 9: 055/7883752
- treba ísť MHD alebo autom
ŠD – študentské domovy sú zoradené podľa vzdialenosti od nás počnúc najbližším