Regeneračné cetrum ezofit

Zázrakom prírody je ľudské telo, ktoré sa dokáže samo regenerovať. Nebráňme mu v tom.

Pohyb

Pohyb

Disharmónia predovšetkým v energetickej dráhe pľúc, obličiek a močového mechúra.

 

Pohyb je najlepším elixírom pre omladzovanie nášho tela. V dobrej fyzickej kondícii by sa mal človek udržiavať celý život. Zdravie, krása tela, harmónia a trochu prirodzenej inteligencie sú základom úspechu v živote.

Telesný a duševný rozvoj má byť harmonický, v opačnom prípade by jedna zložka brzdila rozvoj druhej zložky. Dobrá fyzická kondícia umožňuje zvládnuť nielen ťažší fyzický výkon, ale aj mimoriadnu záťaž spôsobenú chorobou, úrazom, alebo ťažkým duševným stresom. Pokiaľ človek sedí len za svojím pracovným stolom alebo dokonca pri počítači, ochabujú mu a povoľujú svaly, ktoré udržujú chrbticu v správnej polohe. Ochabnuté svaly dovoľujú stavcom kĺzať do nevhodných polôh a tlačia na nervy vystupujúce z miechy. Následné negatívne prejavy potom ovplyvňujú celé naše telo.

Vrcholový šport ukázal obrovské možnosti organizmu prispôsobiť sa záťaži. Napríklad výkon srdca v pokoji môže v záťaži stúpnuť až na 7x, dychový objem pľúc až 10x, spotreba kyslíka 16x a vylučovanie oxidu uhličitého pľúcnou ventiláciou dokonca 40x. Fyzická nečinnosť znižuje schopnosť organizmu prispôsobiť sa mimoriadnej záťaži v každom veku. Keď potom príde choroba, je rezerva energie k jej prekonaniu malá. Človek je stvorený pre pohyb. Pohyb na zdravom vzduchu nebol v minulosti problémom. Civilizácia bohužiaľ pohyb postupne obmedzuje a vzduch zamoruje. S obmedzením pohybu klesajú postupne všetky životne dôležité funkcie organizmu. Kosti sa postupne odvápňujú a krehnú, kapacita energie klesá, pribúda nepotrebný tuk, klesá imunita a človek sa cíti ako vybitá batéria. Ostáva jediné riešenie, začať sa viac pohybovať.

Človek po tridsiatke rozhodne nepatrí do starého železa. Ten, kto si vzal pohyb k srdcu, predchádza svojou vitalitou kdejakého mladšieho vrstovníka. Je známe, že sa pri cvičení zvyšuje dychový rytmus. Dýchanie je potom potrebné pre zvyšovanie kapacity energie. Nemusíme práve prevádzať dychové cvičenia ako mnísi v Tibetskom kláštore, ale už pri zvýšenom pohybe dochádza k zvyšovaniu energie. Po cvičení nám kapacita energie spravidla poklesne. Pri odpočinku, ktorého dĺžka je u každého jednotlivca individuálna, dochádza k opätovnému návratu energie, ale máme jej vždy o niečo viac ako pred prvým cvičením. Po ďalšom cvičení sa tento proces opakuje a telo si kapacitu stále zvyšuje. Zvyšovanie kapacity energie je prirodzeným obranným procesom organizmu proti ďalšej záťaži. Kto má energiu, má všetko! Dostatok energie je najlepším základom nášho zdravia. Maximálnu premenu energie do svalov Vám uľahčí prípravok King Kong.

King Kong je širokospektrálny regeneračný prípravok s anabolickým efektom. Ovplyvňuje predovšetkým dráhu pľúc, ľadvín a močového mechúra. Harmonizáciou týchto energetických dráh sa dá napomôcť pri problémoch, ktoré vznikajú v dôsledku disharmónie. Popis týchto dráh nájdete v brožúre Regenerácia v Pentagrame. Správna funkcia meridiánu pľúc a ľadvín má pozitívny vplyv na strategické orgány. Ich dobrá funkcia zvyšuje úroveň pozitívneho zdravia človeka. Vhodnosť prípravku pre jednotlivcov sa dá prípadne testovať pomocou prístrojov, ktoré pracujú na princípe EAV metódy. Rastliny v King Kongu obsahujú celý rad tzv. steroidných saponin. Rastlinné látky sarsaparily stimulujú zvýšenú produkciu testosterónu u mužov. Testosterón podporuje rast svalovej hmoty a sexuálnu aktivitu. Pravidelným užívaním King Kongu sa aj v neskoršom veku navracia mužnosť a vitalita. Ďalej sú tu obsiahnuté horčiny, ktoré podporujú trávenie, detoxikáciu organizmu a uľahčujú spracovávanie proteínov. Prípravok je zladený tak, aby v maximálnej miere rešpektoval a doplňoval stravovací režim kulturistov. Prírodné látky a bioinformácie harmonizujú hormonálný systém, činnosť ľadvín, sleziny, pľúc, čriev, tonizujú organizmus a zvyšujú kapacitu energie. Podľa testovania popisujú športovci vynikajúci efekt na silové výkony. Látky obsiahnuté v rastlinách majú mierny diuretický a diaforetický účinok a eliminujú negatívné účinky anabolík. Zlepšujú sústredenosť pri cvičení a koordináciu pohybov. Podporujú nárast svalovej hmoty, výživu a kvalitu chrupaviek. Človek ľahko prekonáva zvýšenú fyzickú záťaž a podáva maximálne výkony. Bioinformácia potom niekoľkonásobne umocňuje regeneračný efekt dobre vyváženej rastlinnej kompozície. Priaznivým výsledkom pôsobenia je spomalené starnutie. Prírodné látky obsiahnuté v prípravku nepatria medzi zakázané anaboliká.

Pred použitím dôkladne pretrepte (asi 21x). Tým dôjde k dynamizácii informačných zložiek a účinnosť prípravku sa tak zvýši.

Užívame 3 kvapky 1-3x denne najskôr pol hodinu po alebo pred jedlom, inak pol hodiny pred cvičením.

Bezprostredne nezapíjame, ale behom celej regeneračnej kúry zvýšime príjem tekutín, čo podporí detoxikáciu tela. Pokiaľ užívateľ znáša pri vredových ochoreniach žalúdku prípravok horšie, je možné ho riediť vodou.

V dobe tehotenstva nepoužívajte žiadne regeneračné prípravky, iba po dohode s lekárom.

Pri prípadnom prechodnom zhoršení znížime dávku až do jeho ustúpenia. Potom sa môže pôvodné dávkovanie obnoviť. S užívaním neprestávame, pretože sa jedná o spätný regeneračný proces, pri ktorom sa môžu objaviť príznaky predchádzajúcich chorôb. Tento jav je iba pozitívna regeneračná reakcia.

Teraz uvedieme spôsob postupu pri dávkovaní v prípade, že športovec trpí ekzémovým alebo alergickým ochorením. Vzhľadom k reverzným reakciám organizmu by mali kulturisti a tí, ktorí potrebujú mať dobrý vzhľad pokožky pri športovom vystúpení, užívať prvú fľaštičku prípravku najlepšie už 2 mesiace pred dôležitým vystúpením. Mohlo by dôjsť k prechodnému zhoršeniu a k narušeniu vzhľadu pokožky. To sa týka všetkých bioinformačných prípravkov a homeopatík. V prípade, že nedošlo k žiadnej reakcii, môžete prípravok užívať bez obmedzenia aj v súťažnom období.

V ťažších prípadoch doporučujeme spočiatku nižšiu dávku a predchádzajúcu konzultáciu s lekárom.

V niektorých prípadoch postačí k regenerácii 1 balenie, teda mesačná dávka vrátane týždennej pauzy, v  ťažších prípadoch viac.

Komplex bylín a bioinformácií sa môže využiť pre zvýšenie silového výkonu, spolu s cvičením potom za účelom nárastu svalovej hmoty a potlačenie vzniku katabolického procesu, zlepšeniu stavu kostí, chrupaviek, kože a pre jej ochranu pri nadmernom slnení, pri redukčnej diéte ako spalovač tuku, pri celkovej únave, psychickej záťaži, zníženej sexuálnej aktivite, psoriáze, niektorých ekzémoch, pri poúrazových stavoch, svalovej atrofii, kĺbových problémoch, onemocneniach čriev, ľadvín, močového mechúra, rôznych zápalových stavoch, k harmonizácii hormonálneho systému, ale tiež pri onemocneniach ako napr. syfilis kondylomata a lepra. Detoxikačný efekt zlepšuje čistotu buniek a krvi. Rastlinné látky majú priaznivý vplyv na pľúca fajčiarov. 

Viac info o 5 elementoch podľa čínskej medicíny ako aj stravovania podľa 5 elementov

Test vášho momentálneho zdravotného stavu pomocou automatickej kresby - môžete zistiť a získať riešenie, ktorý z energetických okruhov máte oslabený