Regeneračné cetrum ezofit

Zázrakom prírody je ľudské telo, ktoré sa dokáže samo regenerovať. Nebráňme mu v tom.

Odpustenie ako nástroj na uzdravenie našich emócií a tela

Workshop vedie: PhDr. Jana Koczkášová
terapeutka 
a prvá slovenská absolventka „CESTY“ u Brandon Bays
s medzinárodnou akreditáciou

6.11.2015 16.00-20.00

Dlhodobé ignorovanie či potláčanie emócií spôsobuje negatívne zmeny na fyzickom tele - telo energeticky chátra, či chorľavie. Prejaví sa ochorenie, či už bežné alebo závažné. Priamy súvis medzi naším zdravím a stavom našich emócií uznáva i klasická medicína,
či veda všeobecne. Existuje ešte jeden fenomén,
ktorý ovplyvňuje naše zdravie, vzťahy, či život ako taký - je ním odpustenie.
Odpustenie lieči, inšpiruje, zlepšuje vzťahy a otvára nás životu. 
prihláška -
 

Fakt, že dlhodobé ignorovanie či potláčanie emócií a ich prejavov spôsobuje na fyzickom tele každého človeka zmeny, je dávno známy. Potlačené emócie vedú k tomu, že sa jednotlivé bunkové receptory zablokujú, čo bráni normálnej zdravej komunikácii medzi bunkami a ovplyvňuje mnohé telesné funkcie. Telo reaguje, energeticky chátra či chorľavie. Prichádzajú ochorenia - bežné i tie závažné, tzv. nevyliečiteľné. Priamy súvis medzi naším zdravím a stavom našich emócií uznáva i klasická medicína, či veda všeobecne. Existuje však ešte jeden fenomén, ktorý ovplyvňuje naše zdravie, vzťahy či život ako taký. A ten už taký známy nie je. Je ním odpustenie. Odpustenie lieči, inšpiruje, zlepšuje vzťahy a otvára nás životu. Neodpustenie naopak vedie k izolácii, blokácii, stagnácii a chorobám. Málokto si to však uvedomuje. Mylne sa domnievame, že ak neodpustíme, potrestáme toho druhého. Opak je ale pravdou. Nikdy však nie je neskoro na nápravu.

Ak sa chcete hlbšie ponoriť do emócií, ktoré stoja za neodpustením a následne do odpustenia sebe, druhým, okolnostiam i životu ako takému a dať svojmu telu šancu vyzdravieť, svojím vzťahom a životu zlepšiť sa, pozývam vás na praktický workshop, nosnou témou ktorého bude práve odpustenie. 
Knihy od Brandon Bays 
 
Pozrite si video o Brandon Bays a jej metóde: