Regeneračné cetrum ezofit

Zázrakom prírody je ľudské telo, ktoré sa dokáže samo regenerovať. Nebráňme mu v tom.

Pozývame Vás na THE JOURNE
(CESTA) s Brandon Bays

Viac o rôznych seminároch sa dozviete, ak kliknete na obrázok



Knihy od Brandon Bays si môžete zakúpiť TU 

Seminár s Brandon Bays

Seminár je simultánne prekladaný do českého a maďarského jazyka. Každý účastník si môže objednať tlmočenie a dostane zariadenie na odposluch prekladu.

Veríme, že vás tieto informácie inšpirujú, a vydáte sa s nami zažiť Cestu formou procesov a cvičení, za zdravým a šťastným životom. Tento seminár je výsostne praktický workshop, nástroje ktoré sa naučíte môžete používať naďalej vo svojom živote a pomôcť aj svojim blízkym, rodine a deťom. Veľká skupina skúsených trénerov a terapeutov vám bude po celý čas k dispozícii a postará sa o to aby ste čas strávený v tieto 3 dni využili na maximum.

Čo vám seminár okrem iného prinesie:

  • Odhalíte a úplne sa zbavíte emocionálnych a fyzických blokov.
  • Naučíte sa a zažijete procesy CESTA, ktoré pomohli k zmene miliónom ľudí na celom svete.
  • Odhalíte potlačené emócie a spomienky uložené v bunkách, ktoré môžu spôsobovať ochorenia a očistíte ich.
  • Vyliečite svoju bytosť, emócie a telo.
  • Naučíte sa "chýbajúci prvok" modernej medicíny. 
  • Zažijete vnútornú bezhraničnú radosť, pokoj a lásku.
  • Spojíte sa s ľuďmi s podobnými záujmami a nadviažete nové priateľstvá.
  • Začnete žiť život s využitím svojho plného potenciálu.
  • Nasmerujete sa na úspech a zdravý život.
  • Na vaše otázky zodpovie priamo Brandon Bays
  • ďalej získate možnosť účasti na pokročilých seminároch Cesta, možnosť vzdelávania sa na terapeuta metódy Cesta, podporu tímu Cesta na celom svete. 

Čo hovoria o seminári jeho účastníci:

Som vďačná, že som tu mohla byť. Vážim si trpezlivosť a vytrvalosť trénerov. Obdivujem Brandoninu výdrž a silu a 100% nasadenie. Výborná organizácia. Ďakujem, Eva

- Byl to jeden z nejlepších seminářú, které jsem zažila, Děkuji, Stáňa

- Osobná účasť na seminári je o hooodne viac ako kniha. Marián

- Nedá se to popsat. Poprvé po letech dělám věci jen tak pro radost, ne z povinnosti. Jsem svobodná. Lucie

- Seiminár bol úžasný a viem, že aj v mojej práci ako učiteľka tieto skúsenosti budem môcť využiť. Irena

- Musím říct, že jsem tady našla tu pravou cestu svého života. Je to pro mně jako kdybych objevila Ameriku. Jsem přesvědčena že ano! Bylo, je to úžasný, a moc se těším na další setkání. Přišla jsem sem bez přečtení knižky a nic jsem o této cestě nevědela. Děkuji. Hana

Prihlášky na semináre 

Priebeh semináru s Brandon Bays

1. deň (sobota) - Uvoľnenie emócií a liečba

V dopoludňajších hodinách vás Brandon Bays bližšie zoznámi s metódou Cesta. Získate informácie o procese a osvojíte si základné stavebné prvky práce s emóciami.

V poobedňajších hodinách absolvujete živú ukážku priebehu procesu a následne aj praktickú časť, kde podniknete vlastné procesy „Cesta" s vybraným partnerom, tzn. vzájomne sa prevediete procesom uvoľnenia emocionálnej záťaže. Budete mať k dispozícii skriptá s podrobným návodom, pomocou ktorých ľahko prejdete celým procesom.
Jednou z našich úloh je vytvoriť vám príjemné, pohodlné a bezpečné prostredie tak, aby dvojice mohli pracovať aj s osobnými témami. Prítomní trenéri a asistenti budú ochotní vám pomôcť s procesom alebo odpovedať na vaše dotazy počas celého priebehu vašich procesov aj celého priebehu seminára.

Príďte s otvorenou mysľou a otvoreným srdcom, s úprimným prianím zbaviť sa emocionálnej záťaže, ktorá vás trápi a bráni vám žiť v šťastí, radosti a prejaviť váš skutočný potenciál. Pokiaľ si zatiaľ nie ste vedomí konkrétneho problému, ktorý chcete riešiť, nevadí. V priebehu sobotného doobedia sa vaše problémové témy začnú pomaličky vyplavovať na povrch.
Vášmu sebauzdravovaciemu procesu veľmi prospeje, keď sobotný večer po seminári strávite ako odpočinkový a pôjdete spať včas, aby vaše telo mohlo naplno integrovať zmeny, na ktorých ste v priebehu dňa pracovali.

2. deň (nedeľa) - Fyzická Cesta k potlačenej bunkovej pamäti

V sobotu budete aj naďalej stavať na základoch, ktoré boli položené našou spoločnou prácou v sobotu a spolu prejdeme od Emocionálnej Cesty k Fyzickej Ceste.

Naučíte sa úžasný proces, vďaka ktorému sa Brandon podarilo vyliečiť nádor. Nemusíte mať žiadny konkrétny diagnostikovaný problém. Aj tak vám tento proces určite v mnohom prospeje – všetci máme v sebe miestečká, kde si ukrývame napätie, stres, strachy, staré zranenia... Fyzická Cesta vám v tomto smere pomôže uvolniť akýkoľvek blok.

V nedeľu večer zažijete pocit oslobodenia a hlbokého pokoja a mieru – ako by ste odložili fyzickú a emocionálnu zátaž, ktorú ste so sebou nosili celé roky, možno desaťročia. Vykročíte do sveta silnejší, múdrejší a slobodnejší, so schopnosťou používať úžasné nástroje, ktoré ste si v priebehu víkendu osvojili, a ktoré vám budú slúžiť k ďalšiemu pokroku vo vašom vlastnom živote.

Počas celého semináru budú v priebehu dopoludnia aj odpoludnia krátke prestávky. Prestávka na obed bude cca 1 hodinu.
Počas oboch dní bude priestor na otázky, na ktoré vám bude odpovedať priamo Brandon Bays, prítomní asistenti a tréneri.