Regeneračné cetrum ezofit

Zázrakom prírody je ľudské telo, ktoré sa dokáže samo regenerovať. Nebráňme mu v tom.

FINCLUB

Zdravie sa nedá kúpiť,
ale s Finclubom sa dá pre zdravie veľa urobiť!


Prípravky Finclubu - najlepšia prevencia

Znečistené ovzdušie, stres, nevyvážená strava a mnohé ďalšie civilizačné faktory na nás denne útočia. Aby sme ochránili to najcennejšie, čo máme - svoje zdravie - je potrebné organizmu poskytnúť prostriedky, ktoré eliminujú nebezpečné vonkajšie vplyvy a posilnia naše obranné mechanizmy. Jednou z najefektívnejších ciest sú potravinové doplnky. Medzi najlepšie patria preparáty Finclubu - čisto prírodné produkty z Fínska, ktoré sú unikátne svojim pôvodom, zložením a účinkom.

Ponúkame tradíciu, skúsenosti a zázemie
V odbore potravinových doplnkov sa Finclub radí medzi špičku a ako prvý priniesol na slovenský a český trh prírodné preparáty z Fínska. Všetky sú od jedného výrobcu - firmy Hankintatukku Oy, ktorá je držiteľom AAA ratingu a popredným svetovým producentom prírodných parafarmák. Finclub je strategickým a najväčším partnerom tejto spoločnosti, zastrešujúcim distribúciu a servis v strednej Európe. Spolupracuje s nami cez 2000 lekárov, ktorí sú garantom serióznosti zverejňovaných informácií a celého nášho programu starostlivosti o zdravie.

S Finclubom môžete úspešne podnikať
S Finclubom máte možnosť nielen starať sa o svoje zdravie, ale tiež podnikať a budovať vlastnú úspešnú firmu. Výhody ako voľná pracovná doba, minimálne vstupné investície, progresívny príjem a vysoká šanca na úspech už oslovili stovky spolupracovníkov Finclubu, ktorí dnes pôsobia ako naši poradcovia a reprezentanti.

Komu sú určené prípravky Finclubu a prečo?
  • Všetkým ľuďom, ktorí si vážia vlastné zdravie, chcú sa cítiť fit a čo najdlhšie prežívať plnohodnotný život.

  • Ženám, ktoré chcú dobre vyzerať, dobre sa cítiť a mať dostatok energie pre zvládanie každodenného kolobehu.

  • Mužom pre udržanie kondície, dobrého zdravia a vysokej výkonnosti.

  • Deťom na zlepšenie ich obranyschopnosti, aby mohli byť veselé a zdravé.

  • Seniorom, aby bez obáv stačili mladšej generácii a aktívne prežívali každý deň.

  • Chorým na posilnenie organizmu, na podporu liečby a zníženie vedľajších účinkov niektorých liekov.

  • Manažérom, aby dokázali čeliť neustálym stresom a pracovnému tlaku.

  • Tým, ktorí chcú znížiť svoju váhu, aby sa im to podarilo v kľude a bez ujmy na zdraví.

  • Športovcom na regeneráciu organizmu.


  • ZLOŽENIE: Prípravky využívajú ideálnu kombináciu vitamínov, minerálov, stopových prvkov a ostatných látok na dosiahnutie vzájomnej podpory a zosilnenia účinku. Hlavná účinná látka je vždy aspoň z 98 % prírodného pôvodu.

    ÚČINOK: Sú cielene zamerané na riešenie konkrétnych zdravotných problémov, môžu sa vzájomne kombinovať a dopĺňať podľa potrieb organizmu. Sú výborne vstrebateľné, nezaťažujú organizmus chemickými látkami a nemajú vedľajšie účinky.

    VEDA: Reprezentujú najnovšie znalosti v oblastiach výskumu a vývoja. Špičkový výrobný proces spĺňa prísne normy Good Manufacturing Practice (GMP – Správna výrobná prax). Sú schválené Ministerstvom zdravotníctva a majú atest Hlavného hygienika SR.

    PÔVOD: Rastliny sú pestované v ekologicky čistých oblastiach bez použitia chemických látok. Pri pestovaní sú dodržiavané zásady Good Agricultural Practice (GAP – Správna poľnohospodárska prax).

    "Je dôležité, že naše produkty sú špičkovej kvality,
    ale omnoho dôležitejšie je, že Vám naozaj pomáhajú."
    Jan Trojak, zakladateľ firmy